Fleshlight – Allt du behöver veta

Fleshlight

Fleshlight är det världsberömda varumärket som säljer några av världens mest populära masturbatorer eller lösvaginor. Produkterna är mycket verklighetstrogna och tillverkas i mjukt och autentiskt material för att möta den äkta känslan av penetration.

Vad är en Fleshlight?

Utanpå ser den ut som en ficklampa, inuti som en vagina, analöppning eller en mun. Därav namnet Fleshlight. En smart designkombo som ger optimalt med njutning. En Fleshlight är skapad för att efterlikna riktig penetration – från den mjuka ingångspunkten till hela massagen av din penis längs hela vägen i kanalen.

Så fungerar en Fleshlight

Kanalen är formad som äkta vara, vilket gör att varje stöt kommer kännas som du tränger in i en livs levande person. Materialet är hudlikt och väldigt mjukt. När du för in din penis kommer din Fleshlight att suga tag i den och massera varje punkt, du väljer själv hur du vill hålla produkten och hur du vill att smekningarna ska vara.

Vilken Fleshlight passar mig?

Det finns många Fleshlights på marknaden. Du kan välja kanaler såsom vagina, mun eller anal och det finns även Fleshlights med testiklar så att det känns som om du tränger in i en man. Du kan även välja en avgjutning av din favoritporrstjärna eller köpa flera Fleshlights för att ha en samling och känna skillnaden från kväll till kväll. Det bästa är att prova dig fram.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *