Vuxenleksaker är för alla

Vuxenleksaker, eller sexleksaker som de även kallas, är något alla vuxna kan njuta av. Man som kvinna, gammal som ung, singel som upptagen. Det finns många olika typer av sexleksaker och oavsett vad du har för sexuella preferenser kommer det finnas en vuxenleksak i din smak.

Vuxenleksaker för kvinnor

De vanligaste vuxenleksakerna för kvinnor är olika typer av vibratorer och dildos. En vibrator stimulerar dig genom vibrationer, det kan vara både mot klitoris och mot G-punkten till exempel. En dildo används för penetrering, vanligtvis vaginalt eller analt.

Vuxenleksaker för män

Vanliga vuxenleksaker för män är penisringar och masturbatorer. En penisring placeras runt penisroten och hjälper mannen att få en hårdare erektion samt att hålla ut längre. Den kan användas både vid onani och vid samlag. En masturbator är en onanileksak för män. De kan se ut på flera olika sätt, men huvudfunktionen är den samma. Vuxenleksaken har ett hål där mannen för in sin penis i. Hålet liknar en vagina, analöppning eller en mun och sedan utför han en runkande rörelse med sexleksaken.

Använd vuxenleksaker tillsammans eller på egen hand

Väldigt många vuxenleksaker går att använda precis lika bra tillsammans med en partner som på egen hand. Även om en del är framför allt framtagna för onani. Bara fantasin sätter gränserna för hur vuxenleksaker kan användas. Glöm inte att rengöra dem ordentligt efter användning.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *