Sexdocka – Bra att veta

En sexdocka är ett sexuellt hjälpmedel för onani eller parlekar. Det finns både manliga och kvinnliga dockor, men kvinnliga är klart populärast. Det finns även olika storlekar och dockor som efterliknar antingen kända personer eller tecknade figurer från tv-serier eller datorspel. Vissa tillverkare erbjuder även möjlighet att designa sin egen docka.

Utseendet på en sexdocka kan som sagt variera. En kvinnlig sexdocka är alltid utrustad med en vagina som ungefär fungerar på samma sätt som en fleshlight eller “pocket pussy”. Därutöver finns det ofta en anal och oral öppning som är uppbyggda med samma princip. Silikon anses vara bäst material eftersom det utöver sina hudliknande och verklighetstrogna egenskaper också är extremt hållbart och enkelt att rengöra.

Under huden finns ett metallskelett som försöker efterlikna det mänskliga skelettet så mycket som möjligt. Tanken är alltså att man ska kunna vrida och vända på dockan så mycket man vill – men inom gränserna för vad en människa skulle klara av. Glidmedel är vanligt vid användning av sexdockor.

Sexdockor används allt oftare som skyltdockor i klädbutiker. Det är vanligare än många tror eftersom sexdockor i dag är mer realistiska och samtidigt billigare.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *